Fajitas mexicanas caseras

Fajitas mexicanas caseras

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Fajitas mexicanas caseras. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Fajitas mexicanas caseras is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Fajitas mexicanas caseras is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Fajitas mexicanas caseras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fajitas mexicanas caseras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fajitas mexicanas caseras is 4 Personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fajitas mexicanas caseras estimated approx 30 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Fajitas mexicanas caseras using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Inaugurando otra sección de comida extranjera no podía faltar éste clásico y sencillo plato mexicano.

En esta ocasión he utilizado carne de cerdo picada, aunque las recetas más tradicionales llevan pollo en tiras.

El picante usado es a base de Tabasco, aunque cualquiera sirve.

Ingredients and spices that need to be Get to make Fajitas mexicanas caseras:

  1. 600 g carne (preferentemente pollo)
  2. 1 Pimiento rojo grande
  3. 1 pimiento verde grande
  4. 1 cebolla grande
  5. 300 ml salsa mexicana
  6. 200 ml salsa tomate
  7. Unas gotas salsa picante
  8. Sal y pimienta
  9. Aceite de oliva (Una cucharada)
  10. Tortitas de trigo

Instructions to make to make Fajitas mexicanas caseras

  1. En primer lugar se preparan los vegetales: la cebolla (cortada en juliana), los pimientos (En tiras). La carne idealmente de pollo en tiras, aunque en esta ocasión utilicé de cerdo picada. *La salsa se puede encontrar en las secciones de comida mexicana, aunque su elaboración es a base de tomate y vinagre por lo que llegado el caso se puede sustituir por una más casera que se prepare al momento.
  2. Se dispone una sartén en el fuego con una cucharada de aceite de oliva y se pocha la cebolla y los pimientos a fuego medio.
  3. Una vez pochados, añadimos la carne elegida y la sellamos mientras removemos para mezclar bien los ingredientes. Cuando ya este sellada añadimos el vino tinto y seguimos cocinando a fuego medio hasta que se evapore el alcohol.
  4. Una vez evaporado el alcohol añadimos la salsa de tomate y la salsa mexicana, así como unas gotas de picante que nos guste si deseamos que tenga ese toque (aunque es opcional). Se mezcla todo bien y se deja cocinar 10 minutos removiendo de vez en cuando hasta que reduzca la salsa o hasta que este al gusto. *si se deja demasiado líquida estropearan las tortitas.
  5. Para el montaje se calientan las tortitas de trigo de 10-15 segundos en el microondas y se sirve la cantidad deseada, ¡listo para comer!
  6. Las tortitas de trigo se venden en la mayoría de supermercados, normalmente en la sección de comida mexicana, aunque también se pueden hacer de forma casera si se busca un toque más tradicional.

As your experience and confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet and adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Make Any-night-of-the-week Fajitas mexicanas caseras. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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